http://www.brewdog.com/blog-article.php?id=214
DAMN!
Ik heb wel sterk me twijfels of je dit nog wel bier kan noemen. Helemaal wat ik las over dat invriezen, dat is mijnziens een vorm van destileren.
Bier kan (normaal gebrouwen) geloof ik tot 15% komen, het sterkste bier tegenwoordig waar ik weet van heb heet Samichlaus, wil hem graag uit nieuwsgierigheid nog eens drinken.
Het sterkste wat ik heb gehad is Belzebuth toen ie nog 15% was (tegenwoordig schijnt ie naar 12% gereduceerd te zijn) Ik vondt het om eerlijk te zijn niet zo geslaagd, de alcohol overheerste alle smaak!
Een Grand Prestige of Kanon vindt ik voor bier genoeg, wat heb je eraan om na 2 biertjes al helemaal lam te zijn?
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?