Hallo,
Kan een lucht/droog gekoelde biertap bij een temperatuur van 25-30 graden voldoende koude glazen bier tappen voor zo'n 20 man?
groet, matador.
Hier heb ik ook een vraag over.
ik heb een natte koeler.
Nu is mij de laatse paar keer opgevallen dat hij meer schuimvorming krijgt.
mij is verteld dat dit o.a. te maken heeft met de omgevings temperatuur en die vh vat.
Afgelopen weekend warm weer gehad.
geen koudfust, en hierdoor meer schuim gekregen.
co2 op 0,8 hoger was er niet mee te tappen.
Een oplossing zou zijn een compensator kraan.
klopt dit.
Zoja hoe moet ik hiermee werken.
ka mij iemand hiermee helpen.
groet,
Pascal
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?