temperatuur en schuim

  • andre

    Hallo ik werk in een cafe, en wij hebben een probleem.

    Onze schuimkraag zakt supersnel in elkaar, de glazen zijn schoon , ons spoelwater ook aan de binnenkant van de glazen blijft het schuim kleven , zou iemand mij kunnen vertellen wat wij hier aan kunnen doen. Na het spoelen van de glazen spoelen we altijd na met schoon water .vriendelijk dank alvast

  • Jeroen

    Misschien ligt het aan de omgevings temperatuur van het cafe?

    Te warm, te koud, te droog, te vochtig, te… tja ik weet het ook niet zo gauw 1 2 3

    (maar probeer een beetje mee te denken)

  • jos

    Denken moet je niet doen Jeroen,dit moet je aan een paard overlaten.

    Heeft een groter hoofd!

    ;-)

    Gr.

    Jos

  • Jeroen

    Ha ha ha Jos, wat lollig. Maarre weet misschien iets van het inzakken van het schuim.

  • jos

    Weet het ook niet.

    Inzakken schuim heeft o.a.te maken met “vettigheid”. Eet bijv. maar eens een bitterbal of zoiets Pinda's. Haring! Een slokje en binnen “no-time” is het schuim verdwenen.

    Glazen naspoelen met schoon water. Hardheid van het water.Kalk?

    Zou het verder niet weten.

    Je kunt natuurlijk ook gewoon doorzuipen,zodat het schuim geen kans krijgt om in te zakken!

    ;D :D :-0 ;-) :-)

    Gr. Jos

  • Frank

    Mijn ervaring is spoelen in lauw water met simpele huishoud soda daarna goed spoelen met schoon koud water dit geeft al jaren het beste resultaat……. suc6