bierschuim

  • Laura

    Hallo, ik ben bezig met een werkstuk over onder andere de halfwaardetijd van bierschuim. Nu is er een vraag over de stabiliteit van dat schuim: om het schuim stabiel te houden, wordt er gemodificeerde alginaat aan toegevoegd. Maar wat is dat en waarom verhoogt dat de stabiliteit van het schuim?????? Alvast bedankt voor de hulp.

    Groetjes Laura

  • Elwin van den Broek

    hier oa. info over alginaat.

    http://www.voedsel.net/verslag/gelatine.doc

  • Gulpener Gladiator 10% vol.

    een werkstuk over bier?? WHAAAAAAAAA geweldig. Kon ik dat maar op de MAVO of nu, maar sorry kan je niet helpen

  • ronaldo

    Ik zit op het hlo in rotterdam en wij hebben af afstudeerproject bier gedaan en ook die halfwaardetijd van biershuim gedaan maar ik zoek het ff op want de naam komt me niet bekend voor

  • Barend

    Snel genoeg drinken, dan is het niet interessant :D