Vraag gericht.

  • Peter

    Als je biervragen nog onbeantwoord zijn. Kun je mij melen of anders is er op de site van WWW.BAV.NL wel een antrwword te vinden onder het kopje Zoekertje. Dit kan wel even duren.

  • Johan Hasman

    Hallo

    Ik ben een jaar bezig met bier maken nu wil ik knoflookbier maken,hoeveel teentjes of grammen moet ik bij het koken doen en hoe lang.

  • Peter

    Ten eerste;

    Neem verse knoflook en hou de verdeling 1 teentje per liter aan. Dan wordt de smaak niet te overheersend. Tijdens het brouwen.

    Ten tweede:

    Nadat het brouwsel is overgeveld naar het bezinkingsvat, zou je in elk af te vullen flesje een halve teen kunnen doen.

    Echter het is nog niet bekend wat voor werking dit heeft op de houdbaarheid van het zelfgebrouwen bier.

    Ten derde;

    Er is nog niet veel bekend over het brouwen met knoflook.

    Hou mij dus op de hoogte

    SUCCES

  • Daphne Schaap

    He bah spaar me.

    Lijkt me niet zo'n lekker brouwseltje eigenlijk.

    (maar ben altijd in voor iets nieuws)